Projects

BCC en Prénatal Breda stralen weer ! 


Project Description

Op 30 augustus 2017, heeft Ritec Services in opdracht van TMC Vastgoedbeheer B.V. en in samenwerking met John Segeren, eigenaar van Segeren Cleaning, de behandeling van alle beplating, deuren en kozijnen, met een totaal oppervlak van 1.180 vierkantenmeter, afgerond met het RiteCoat R630 Systeem.

Het pand, gesitueerd aan de woonboulevard te Breda, waarin Prénatal en BCC gevestigd zijn, is het oudste pand van de vier panden die de TMC groep onder haar hoede heeft.

De poedercoating van de beplating, deuren en kozijnen waren door UV licht sterk aan het verkleuren en op de zuidzijde was zelfs de beplating al aan het verpoederen.

Door het RiteCoat R630 Systeem toe te passen, ziet het pand er weer als nieuw uit. Dit zal voor jaren ook zo blijven omdat het RiteCoat R630 Systeem een zeer sterke verbinding met het oppervlak aangaat.

Het oppervlak wordt beschermd tegen verdere verpoedering, blijft langer schoon en is eenvoudiger te reinigen zonder toevoeging van chemicaliën dus dat is ook nog eens milieuvriendelijk